Hyvä tietää!

Karanteeni tiivistettynä

Karanteeni on vuodesta 2016 asti toiminut suomalainen Minecraft palvelin. Karanteenin alkuperäiset perustajat ovat Emmazki, Jomeee ja Nuubles, joista Jomeee ja Nuubles ovat vielä aktiivisina pyörimässä. Palvelimella keskeisin pelimuoto on omilla ominaisuuksilla paranneltu Survival. Palvelimelle on palaamassa Creative ja erinäköiset minipelit.

Palvelimen toimintaidea on se, että mitä pidempään pelaat serverillä, sitä parempia ominaisuuksia avaat käyttöösi. Peliajalla kerättävistä ominaisuuksista voi lukea lisää rankit sivulta. Muista Karanteenin ominaisuukista voi lukea ominaisuudet sivulla.

Palvelimella järjestetään vuosittain erilaisia juhlia (esim joulujuhlat, synttärit ja juhannusbileet). Survival resetoidaan suunnilleen aina 7 kuukauden välein jota ennen aina pelaajien annetaan räjäyttää vanha mappi uuden tieltä.

Palvelin on täysin omakustanteinen, eli lahjoitusten ja ylläpitäjien varassa. Lahjoitukset käytetään palvelimen käynnissäpitämiseen sekä erinäköisten tapahtumien järjestämiseen. Kaikki vähintään 10 euroa lahjoittavat saavat itselleen kivoja ominaisuuksia palvelimelle sekä Discordiin. Lahjoittamisesta voi lukea lisää lahjoitus sivulta.

Muita pointteja

  • Karanteenissa valuuttana toimii pennit (❂). Pennejä voi ansaita äänestämällä Karanteenia /vote ja käymällä kauppaa toisten pelaajien kanssa.
  • Karanteenissa ylläpito suojaa alueesi. Pyydäthän ylläpitoa suojausta, niin vältytään turhilta grief tapauksilta.