Hae ylläpitoon!

Haemme nyt aktiivisia pelaajia ylläpitoon auttamaan servun kehittämisessä!

Luethan ensiksi mihin arvoihin olet hakemassa ja mitä vaatimuksia niihin vaaditaan!Moderaattori

Moderaattoreiden pelikokemus ja aktiivisuus itse palvelimella on tärkeää. Siksi minimivaatimus on asetettu Parantuvan kohdalle (5d), jotta ylläpitoon hakeva pelaaja on päässyt perille palvelimen toimintatavoista, sekä tullut pelaajille tutuksi. Kuitenkaan pelaaja-arvo itsessään ei välttämättä ole riittävä, mikäli pelaajan aktiivisuus on heikkoa. Ikäsuositukseksi on asetettu 15 (suositus: voidaan poiketa joissain tapauksissa).

Rikkeet eivät välttämättä pilaa mahdollisuuksiasi päästä ylläpitoon, riippuen rikkeiden vakavuudesta, määrästä ja historiasta. Kuitenkin ne merkkaavat ja kertovat sinusta pelaajana jonkin verran. Rangaistushistoriassa eniten painavat aktiiviset varoitukset ja viimeisimmät porttikiellot (erityisesti käyttäytymisen kohdalla).

Aiempaa kokemusta ei vaadita (sen sijaan kuitenkin motivaatio oppimiseen täytyy olla kohdillaan), eikä erikoisominaisuuksia niinkään välttämättä haeta. Plussaa silti saa molemmista, mikäli niitä omaa.

Moderaattorin tehtäviin pääsääntöisesti kuuluu chatin valvominen, omalla käytökselläsi ja vastuuntunnolla pääset pitkälle.

Rakentaja

Rakentajilla on lähes samat kriteerit kuin Moderaattorilla, vaikka chatin valvominen ei heidän ensisijaisiin tarpeisiin kuulukaan. Tämä johtuu siitä, että Rakentajilla on mahdollisuus poistaa häiriköijät palvelimelta, mikäli muuta ylläpitoa ei ole tai ei saa paikalle. Rakentajien pääsääntöinen mittari on rakennustaidot ja mielikuvitus. Minimivaatimuksina Parantuva (5d), ikäsuositus 15, sekä yleinen aktiivisuus palvelimella.

Rakentajien hakemuksessa kysytään kuvia rakennuksistasi, kuvat ilman shadereita ja default resurssipaketilla tai vähintään edes jotain Creative ploteillasi (kysymme numeron siitäkin).

Rakentajan tehtäviin pääsääntöisesti kuuluu ympäristön luontia, joko rakentamalla rakennuksia tai muokkaamalla maastoa.

Hakeminen

Pelaajien täytyy täyttää ylläolevat vaatimukset ollakseen valmis hakemaan ylläpitoon, joko moderaattoriksi tai rakentajaksi. Hakemus itsessään on Google Formsilla tehty kyselylomake.

Hakemuksessasi kysytään seuraavat asiat:

  • Pelinimi
  • Peliaika + pelaaja-arvo
  • Mahdollinen aiempi kokemus jos on
  • Mahdolliset aiemmat rangaistukset (jos on ollut)
  • Ikäsi
  • Discord (vaadittu)
  • Arvo johon haet (Moderaattori : Rakentaja)
  • Ja tietysti hyviä syitä miksi sinä haluaisit olla ja olisit sopiva ylläpitäjä :3

Viimeisen osion on tarkoitus olla tekstiboksi, johon kerrot itsestäsi.

Mikäli osoitat meille olevasi arvon ja ylläpitokortin arvoinen, olet todennäköisesti tervetullut joukkoomme, jossa pääset kantamaan vastuuta.

Ja lopuksi: ylläpidossa on rento meininki, eikä kaikkea tarvitse ottaa vakavasti, vaikka kuria pitää ollakin. Nauraa saa, itkeäkin korkeintaan silloin kun servu kaatuu. :D

Kerro itsestäsi selvästi ja luettavasti! Vaikka peliaika ja pelaaja-arvo voidaankin tarkistaa rangaistusten kanssa jälkeenpäin, annat meille itsestäsi jo mielikuvan pelaajana. Aktiivisuus sen sijaan palauttaa taas mahdollisia muistikuvia sinusta palvelimella.

Arviointiprosessi

Hakemuksia arvioidaan noin viikon verran, rakentajien tapauksessa myös rakennuksia ja rakennustaitoja. Kun hakemuksesi hyväksytään tai hylätään, siitä todennäköisimmin ilmoitetaan Discordin kautta, ellei muuta yhteydenpitokanavaa ole otettu ensisijaiseksi. Mikäli hakemus / hakija ei täytä "vaatimuksia", voidaan se hylätä automaattisesti.

Lopputekstit

Mikäli koet olevasi sopiva henkilö, voit aloittaa hakemisen tästä.
Kiitämme etukäteen kaikista lähetetyistä hakemuksista ja toivotamme onnea matkaan. :)